Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ



   Η  κυβέρνηση  ζητεί  εναγωνίως  έσοδα  για  να  καλύψει  τις ανάγκες που έχει  να κλείσει τα  ελλείμματα  που έχουμε  σαν χώρα.
  Ζητεί  και ψάχνει  ισοδύναμα  μέτρα .Εμείς προτείνουμε μια λύση που κατά την γνώμη μας είναι εύκολη ,αξιόπιστη και σίγουρη.
  Να επιτραπούν τα παιχνίδια  A.W.P. ( παιχνίδια περιορισμένου οφέλους)   εισπράττοντας  ένα  ετήσιο τέλος . Αυτή η εξέλιξη μεταφράζεται  για την  Ελληνική οικονομία  σε αιμοδοσία  200 έως 300 εκατομμύρια  ευρώ  ετησίως τουλάχιστον  , δίχως  βέβαια  να πολλαπλασιάζουμε  με τον συντελεστή ωφελιμότητας που υπάρχει στην οικονομία   κατασκευάζοντας αυτά τα παιχνίδια  εδώ στη πατρίδα μας .
  Γνωρίζουμε  ότι θα υπάρχει μεγάλη αντίδραση  από  τον ΟΠΑΠ που  έχει πάρει την αποκλειστικότητα  για τα VLT. Έχουμε όμως διάφορα παραδείγματα  σε διάφορες χώρες της Ε.Ε. όπως π.χ. στη Ιταλία  και αλλού  όπου  αυτά τα δυο είδη παιχνιδιών  συνυπάρχουν δίχως βέβαια  να έχουν  μειωμένες εισπράξεις  τα παιχνίδια  τύπου VLT. Απεναντίας  σε πολλές περιοχές  παρατηρούμε  αύξηση  της  απόδοσης  των VLT  καθώς  οι αποδόσεις  και το ποντάρισμα είναι πολύ διαφορετικά στα δυο είδη παιχνιδιών.
  Όσον αφορά  η αντίδραση της κοινής γνώμης για τα τυχερά παιχνίδια  νομίζουμε ότι  έχει αλλάξει  και δεν είναι η ίδια με παλαιότερες εποχές. Από την στιγμή που η πολιτεία  έχει αποφασίσει να υιοθέτηση  τα τυχερά παιχνίδια  έχουν αλλάξει αρκετά.
  Όλοι εμείς είμαστε χρόνια επαγγελματίες σε αυτό το επάγγελμα. Ζητάμε και πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή  να γίνουμε νόμιμοι ( το προσπαθούμε άλλωστε  πολλά χρόνια)  δίνοντας και εμείς στο κράτος  τους φόρους που μας αναλογούν .  Ζητάμε  και εμείς εδώ στη χώρα μας να εξασκούμε το επάγγελμα μας νόμιμα  όπως  συμβαίνει  με όλους τους συναδέλφους μας σε όλη την Ε.Ε.   Είμαστε σίγουροι  ότι μπορούμε να καλύψουμε ένα μικρό μέρος από τα ισοδύναμα μετρά  εξασφαλίζοντας  ταυτόχρονα  πολλές θέσεις  εργασίας   .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου